Muschi de porc cu salata a la russe in aspic
Ingrediente Muschi de porc cu salata a la russe in aspic
– 600g muschi de porc
– 500g salata a la russe
– 250g aspic
– 50ml ulei
– 25g gogosari rosii in otet
– 175g unt
– 50g maioneza
– 50g castraveti murati
– 50g salata verde
– 50g ceapa
– 100g morcovi
– 20g sare
Mod de preparare Muschi de porc cu salata a la russe in aspic
Muschiul de porc se curata de pielite si grasime si se sareaza. Morcovii si ceapa se taie felii. Gogosarii si castravetii se taie in diferite forme pentru decor. Untul se alifiaza. Aspicul, salata a la russe si maioneza se prepara folosind retetele respective. Aspicul se topeste in baie de apa fierbinte.
Muschiul de porc se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se adauga apa (100 ml), ceapa, morcovi si se introduce la cuptor, circa 45 minute. Se raceste si se portioneaza in felii foarte subtiri. Se decoreaza cu gogosari, castraveti si filigran de unt. Se innapeaza cu aspic si se aseaza peste salata a la russe, montata pe un platou si ornata cu maioneza.
Preparatul se serveste rece.